06-20 93 15 66      praktijkrustinjezelf@gmail.com  

Verloop van de behandeling

Verloop van een behandeling

Zo verloopt een behandeling bij 'Rust in Jezelf'

Mijn massages en behandelingen zijn altijd uitstekend verzorgd en afwisselend van opbouw. Ik beheers verschillende massagetechnieken die ik zoveel mogelijk door elkaar gebruik. De behandelingen worden altijd goed afgestemd op jouw actuele klacht of behoefte.

Je neemt plaats op de tafel, waarna je zorgvuldig wordt toegedekt met doeken (tijdens de behandeling waarvoor massage-olie wordt gebruikt, is alleen de zone die gemasseerd wordt ontbloot). Pas nadat ik me ervan heb overtuigd dat je comfortabel ligt en klaar bent voor de behandeling, maak ik contact met mijn handen en start met rustig wiegende bewegingen.

Gedurende de behandeling wordt de ademhaling rustiger en dieper, de spieren ontspannen, de geest wordt kalm en het verstand gaat op núl. Je wordt ondergedompeld in een weldadig gevoel van rust.

Na afloop van de behandeling word je weer volledig toegedekt en blijf je even alleen achter om "bij te komen" en rustig na te genieten van de massage. Na enkele minuten kom ik terug en bied je een glas water of kop thee aan. Extra drinken van water en/of thee ná een massage is nl. nodig voor de afvoer van vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam.

Vóór en ná de behandeling is er tijd en ruimte voor een gesprek(je) dat al dan niet serieus van toon kan zijn. Het is maar net waar je (op dát moment) behoefte aan hebt! Tijdens het gesprek vooraf probeer ik een inschatting te maken welke massage op dát moment het meest geschikt voor je is. Er wordt door mij tijdens de massage bij voorkeur zo weinig mogelijk gesproken om geconcentreerd te kunnen werken en zo een maximaal effect van de behandeling te krijgen. Ik blijf wel met je in contact door regelmatig even af te stemmen tijdens de massage. Natuurlijk staat het je vrij om te praten of iets te vragen als je daar behoefte aan hebt!