06-20 93 15 66      praktijkrustinjezelf@gmail.com  

Over mij

Mijn naam is Judith Curfs. Met mijn 4 kinderen, hond en kat woon ik in ons knusse huis aan de Aziëlaan in Son en Breugel.

Als boerendochter leerde ik al op jonge leeftijd wat hard werken is. Spreuken als 'Gaat niet, bestaat niet' of 'Schouders eronder en door' zijn me met de paplepel ingegeven en hebben me een ruime dosis doorzettingsvermogen gegeven.

Naarmate ik wat meer levenservaring kreeg, besefte ik dat een gezond leven meer nodig heeft dan alleen doorzettingsvermogen.

Ik was in de gelukkige omstandigheid om te mogen ervaren wat een liefdevolle en zachte benadering, met veel persoonlijke aandacht, in beweging kan brengen. Ik was verrast door de positieve reactie op mijn fysieke en mentale gesteldheid en ik stond versteld van de kracht van 'Rust in Mezelf'.

Trots en dankbaarheid overheersen nadat ik in het najaar van 2017 de kans kreeg om te starten met 'Rust in Jezelf'; praktijk voor Reiki en ontspanningsmassages. Het is een droom en een prachtig cadeau dat ik in de gelegenheid ben om in deze tijd van deadlines en overvolle agenda's 'Rust in Jezelf' te brengen.

Ik hoop je snel te mogen ontvangen in mijn praktijk.  

Warme groet,

Judith